Jdi na obsah Jdi na menu
 


MWC info únor 2012 - Registrace, transport a další

 ČR je 4. v pořadí s nevětším zastoupením závodníků = 56 viz odkaz

http://www.world-masters-xc-skiing.ch/mambo/en/general/registration-of-participants.html

1/ Registrace závodníků MWC je ve čtvrtek 1.3. v Aule na Dr.Jäger strrraaassse od 8 do 16:30 viz plánek   V pátek dopoledne vyzvednu všechna zbylá čísla pro ty, kteří se do té doby. nezaregistrovali. K vyzvednutí pak budou v hotelu sv. Hubert na Božím daru v pátek večer, případně v sobotu večer.

Upřesnění: 1. informační schůzka bude v pátek ve 20:00 na Slovance, zde budou informace ze schůze vedoucích týmů, info o transportu na následující den atd. Následné schůze budou s největší pravděpodobností na stejném místě ve stejnou dobu a to v sobotu, neděli, úterý, středa a čtvrtek tj. vždy před dnem kdy je závod.

 

2/ Příjezd pro ubytované do holelu sv. Hubert je od 14:00 hod, kdo přijede dříve, může být ubytován, pokud jeho pokoj bude již připraven. Seznam ubytovaných po pokojích je na recepci. Večeře bude připravena v 19:00 h.

Pro ubytované v Zeleném domě to bude podobně.

Lyžárna bohužel v Hubertu není, takže mazání buď na pokoji nebo v Zeleném domě, nebo Slovance nebo jinde dle vlastního uvážení.

 

3/ Transport v průběhu závodů si budeme organizovat sami. Organizační výbor odmítl naši žádost udělat jednu zastávku na Božím daru. Současně pro osobní vozidla nebude povolen vjezd na parkoviště Skiarény. Proto budeme mít vlastní pendl se speciálním povolením k vjezdu - mikrobus Boží dar – Skiaréna, na který se budeme muset složit, tak že každý účastník zaplatí paušální poplatek ve výši 300Kč. Místo odjezdu nejspíš hotel sv.Hubert. Přibližný jízdní řád bude stanoven, jakmile budou přesné startovní listiny se startovními časy a po dohodě může být přizpůsoben

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vyzvednutí startovního čísla

(Jana Naxerová, 29. 2. 2012 11:39)

Prosím o vyzvednutí startovního čísla. Budu bydlet od soboty 3.3. na Slovance, tak bych si ho od vás vzala na sobotní infoschůzce na Slovance.
Díky
Jana Naxerová